Να στείλετε μήνυμα
Τηλ.::
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Η ευθύνη είναι εξασφάλιση ποιότητας, η ποιότητα είναι η ζωή του εμπορικού σήματος.

Αρχική Σελίδα

Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Η Co. μηχανικού εξοπλισμού Chongqing HLA, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός κατασκευαστής μηχανημάτων από China.Since το ίδρυμα HLA, έχουμε ειδικευτεί στην παροχή του καινοτόμου καθαρισμού πετρελαίου και το στέγνωμα των λύσεων & των υπηρεσιών για να απαιτήσουμε τις εφαρμογές σε παγκόσμια κλίμακα.

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το πεδίο των προϊόντων και των υπηρεσιών μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα, συμπεριλαμβανομένου του εξαγνιστή πετρελαίου μετασχηματιστών, του εξαγνιστή πετρελαίου στροβίλων, του εξαγνιστή πετρελαίου λιπαντικού ελαίου, της διήθησης πετρελαίου μόνωσης, της ανακύκλωσης πετρελαίου μηχανών, του καθαρισμού λαδιού μαγειρέματος, της υδραυλικής διήθησης πετρελαίου, της διήθησης πετρελαίου εργαλείων, της διήθησης πετρελαίου συμπιεστών, του ξηρότερου και σχετικού εξοπλισμού δοκιμής αέρα. Οι γραμμές παραγωγής HLA εξασφαλίζουν αποδοτική απόδοση των εξοπλισμών, περιορίζουν τα οικολογικά προβλήματα διάθεσης και βοηθούν τους πελάτες μας εκτός από τα χρήματα.

 

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ανάλογα με τους πεπειραμένους μηχανικούς, εντελώς τεχνικές υποστηρίξεις, προηγμένο σχέδιο, ακριβής γραμμή ποιοτικής επιθεώρησης, γρήγορα και σημαντικές μετά από-υπηρεσίες. Ήμαστε στην αφιέρωση των προσπαθειών μας να σχεδιάσουμε και να στηριχτούμε τους αποτελεσματικότερους, ανθεκτικούς, και φιλικούς προς το χρήστη εξοπλισμούς στην αγορά σήμερα.

 

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

HLA εφαρμόζεται ευρέως στα προγράμματα του ηλεκτρικού υποσταθμού, της δομής χάλυβα, της μεταλλουργίας, αυτοκίνητος, του σιδηροδρόμου, της ναυτιλίας, του ορυχείου, της αεροπορίας, της ιατρικής, των χημικών ουσιών, του πετρελαίου κ.λπ. Οι πολιτικές μας απόδοσης και προστασίας κόβουν τα κόστη συντήρησης, επεκτείνουν τη ζωή εξοπλισμού, κρατούν τον εξοπλισμό στη μέγιστη αποδοτικότητα, αποτρέπουν κάτω - χρόνος και καλύπτουν τις σημερινές οικολογικές απαιτήσεις.

 

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : HLA

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-3000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η Co. μηχανικού εξοπλισμού Chongqing HLA, ΕΠΕ είναι επαγγελματικός μεγάλης κλίμακας κατασκευαστής όλων των τύπων εξαγνιστή πετρελαίου, αναπτύξεων ενσωμάτωσης και παραγωγών από κοινού. Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τον εξαγνιστή πετρελαίου μετασχηματιστών, τον εξαγνιστή λαδώνοντας πετρελαίου, τον υδραυλικό εξαγνιστή πετρελαίου, τη διήθηση φυτικού ελαίου, τον εξαγνιστή λαδιού μαγειρέματος, τον εξαγνιστή πετρελαίου στροβίλων, τον εξαγνιστή πετρελαίου diesel, και τα σχετικά προϊόντα δοκιμής πετρελαίου. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε το 2010, και έχουμε περισσότερο από την εμπειρία 20 ετών στη βιομηχανία εξαγνιστών πετρελαίου. Τοποθετημένοι σε Chongqing, απολαμβάνουμε την κατάλληλη μεταφορά νερού, εδάφους και εναερίου.

 

Η επιχείρησή μας απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζομένους μέσω των προσπαθειών του ολόκληρου προσωπικού μας, έχουμε γίνει κύριος κατασκευαστής εδώ. Οι άνθρωποι HLA έχουν προσπαθήσει συνεχώς να βελτιώσουν την ποιότητα των προϊόντων, που εισάγει τη γερμανική τελευταία τεχνολογία vauum και Von Spro's την τεχνολογία εξαέρωσης. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε το wear-resistant χρώμα τοπ--ο-γραμμών, που δίνει στην επιχείρησή μας τις καλές τεχνικές ικανότητες. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής μας έχει φθάσει σε 500 σύνολα.

 

Αυτήν την περίοδο, ο εξαγνιστής πετρελαίου HLA εξάγεται ήδη στην Αμερική, τη Γαλλία, τη Σαουδική Αραβία, την Ινδονησία, την Κένυα και 30 άλλες χώρες και περιοχές. Η επιχείρησή μας έχει εστιάσει πάντα στην έρευνα, την ανάπτυξη και την καινοτομία, και έχει αναπτύξει πρόσφατα το νέο φυτό απόσταξης μπορεί να ανακυκλώσει τα πετρελαιοειδή απόβλητα για να βασίσει τα καύσιμα πετρελαίου και diesel. Το 2017, επιτύχαμε τη διοικητική πιστοποίηση ISO14001 περιβαλλοντικά, τώρα επιτύχαμε την πιστοποίηση ISO9001 και CE στις αρχές του 2018.

 

HLA θα αρχίσει τη δεύτερη φάση στρατηγικής ανάπτυξης μας. Η επιχείρησή μας θεωρεί τις «λογικές τιμές, τον αποδοτικό χρόνο παραγωγής και την καλή υπηρεσία μεταπωλήσεων» ως αρχή μας. Ελπίζουμε να συνεργαστούμε με περισσότερους πελάτες προς την αμοιβαία ανάπτυξη και τα οφέλη. Καλωσορίζουμε τους πιθανούς αγοραστές για να μας έρθουμε σε επαφή με.

 

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

υπηρεσία της εταιρίας

Από το ίδρυμα της επιχείρησής μας, έχουμε αφιερώσει τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη των καλύτερων εξαγνιστών για την ενέργεια - αποταμίευση. Με τη διανοητική μορφή υποστήριξης οι πρώτης τάξεως εμπειρογνώμονες καθαρισμού πετρελαίου μας και ενθαρρυμένος κοντά

ο σύγχρονος διοικητικός μηχανισμός της επιχείρησης, έχουμε αναπτύξει δώδεκα σειρές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εκατοντάδων των προτύπων εξαγνιστών πετρελαίου, όπως ο εξαγνιστής πετρελαίου μετασχηματιστών, εξαγνιστής πετρελαίου λιπαντικού ελαίου, εξαγνιστής πετρελαίου στροβίλων, εξαγνιστής λαδιού μαγειρέματος, εξαγνιστής πετρελαίου diesel, ανακύκλωση πετρελαίου μηχανών, καθαρισμός πετρελαίου μηχανών, εξαγνιστής μαζούτ, φυγοκεντρικός εξαγνιστής πετρελαίου, βαρύς

διαχωριστής νερού πετρελαίου, υδραυλικός εξαγνιστής κ.λπ. πετρελαίου.

 

Ο εξοπλισμός μας μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλούς τομείς, όπως η ηλεκτρική δύναμη, χημική, μεταλλουργική βιομηχανία πετρελαίου, μεταλλεία, αεροπορία, που στέλνει το σιδηρόδρομο και ούτω καθεξής.

Εμμένουμε στην αρχή του αμοιβαίου οφέλους και της win-win επιχείρησης. Με την ειλικρινή και πραγματική τοποθέτηση εργασίας, θα επιθυμούσαμε να ανοίξουμε έναν νέο καθαρισμό πετρελαίου είμαστε με τους πελάτες μας.

 

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ελεύθερα Pre-Sales που συμβουλεύονται/ελεύθερος χαρακτηρισμός δειγμάτων

 

Προσφορά HLA 12 γρήγορη pre-sales ωρών απάντηση και ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες. Προσφέρουμε το προχωρώντας σχέδιο λύσης σε όλους το διανομέα και τους χρήστες.

 

7-20 γρήγορη παράδοση ημερών

Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 5-7 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη μηχανή και την ειδική απαίτηση, θα σας ανταλλάξουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε το φορτίο σας στην πρώτη φορά.

 

24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών

Ελεύθερη επισκευή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και του υλικού): ελεύθερη υπηρεσία επισκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και λογική δαπάνη για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας μετά από την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.

Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.

Ανταλλακτικά: τα απαραίτητα ανταλλακτικά παρέχονται μαζί με τα προϊόντα στους πελάτες.

Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.

Τηλεφωνική έρευνα: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για το πετρέλαιό μας ο εξοπλισμός εξαγνιστών, παρακαλώ δεν διστάζει να μας έρθει σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το sales@hlamec.com, και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

Ομάδα επιχείρησης

HLA φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., σύνολο για 200 ανθρώπους. Την ανάπτυξη του λογισμικού, του σχεδίου του υλικού και της δοκιμής για τον εξοπλισμό από οι επαγγελματικοί τελειώνει τεχνικοί μας. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
No.94, βόρειος δρόμος της πόλης κολλεγίου, περιοχή Shapingpa, Chongqing, Κίνα
Τηλ.::86-23-81691741
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας μηχανή εξαγνιστών πετρελαίου μετασχηματιστών προμηθευτής. © 2018 - 2023 oilpurifiermachine.com. All Rights Reserved.