Τηλ.::
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Η ευθύνη είναι εξασφάλιση ποιότητας, η ποιότητα είναι η ζωή του εμπορικού σήματος.

Αρχική Σελίδα Προϊόνταεξαγνιστής μαζούτ

Το χαμηλού θορύβου ελαφρύ σύστημα διήθησης μαζούτ πετρελαίου αφαιρεί το νερό ακαθαρσιών

Το χαμηλού θορύβου ελαφρύ σύστημα διήθησης μαζούτ πετρελαίου αφαιρεί το νερό ακαθαρσιών

  • Το χαμηλού θορύβου ελαφρύ σύστημα διήθησης μαζούτ πετρελαίου αφαιρεί το νερό ακαθαρσιών
Το χαμηλού θορύβου ελαφρύ σύστημα διήθησης μαζούτ πετρελαίου αφαιρεί το νερό ακαθαρσιών
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: HLA
Πιστοποίηση: CE,ISO9001,ISO14001,BV
Αριθμό μοντέλου: DSP20
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας και την εναέρια μεταφορά
Χρόνος παράδοσης: 10 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500sets/έτος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ποσοστό ροής: 1200L/hour Ακρίβεια φιλτραρίσματος: ≤1 μικρό
Περιεχόμενο νερού: ≤100ppm Πίεση εργασίας: ≤ 0,4 MPA
Λειτουργία: Αφαιρεί impurities&water Συνολική δύναμη: 1KW
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Από προσαρμοσμένος Χρώμα: Προαιρετικός
Υψηλό φως:

σύστημα διήθησης μαζούτ

,

σύστημα εξαγνιστών μαζούτ

,

χρησιμοποιημένος εξαγνιστής διαχωριστών πετρελαίου νερού πετρελαίου

Το χαμηλού θορύβου ελαφρύ σύστημα διήθησης μαζούτ πετρελαίου αφαιρεί το νερό ακαθαρσιών

 

Εφαρμογή:

Ο εξαγνιστής πετρελαίου coalescence-χωρισμού DSP σχεδιάζεται για να αφαιρέσει το ελεύθερο νερό και το διαλυμένο νερό από τα πετρέλαια λιπαντικού ελαίου ή τα καύσιμα diesel, το φίλτρο συγχώνευσης θα κάνει το ελεύθερο και διαλυμένο νερό από το μικρό μόριο στη μεγάλη πτώση, κατόπιν το φίλτρο χωρισμού αφαιρεί την πτώση νερού από τη βαρύτητα, που περιέρχεται στη δεξαμενή νερού. Ο εξαγνιστής πετρελαίου coalescence-χωρισμού σειράς DSP που μπορεί να αφαιρέσει μεγάλο του νερού χωρίς θέρμανση, δημιουργεί τη γρηγορότερη ταχύτητα αφυδάτωσης σε εσωτερικό αυτή τη στιγμή. Αυτή η μηχανή μπορεί γρήγορα να χωρίσει το νερό και τα μόρια από το πετρέλαιο. Είναι ειδικά για τον καθαρισμό του ελαφριού πετρελαίου συμπεριλαμβανομένου του πετρελαίου diesel, της βενζίνης καθώς επίσης και του ελαφριού λαδώνοντας πετρελαίου. Αφαιρεί τα μόρια από τα στάδια των φίλτρων και της καθαριότητας μέχρι NAS το βαθμό 6. Ισχύει για το σε απευθείας σύνδεση τρέξιμο με το ελαφρύ πετρέλαιο - που γεμίζουν, έλαιο στροβίλων - που γεμίζουν και λαδώνοντας έλαιο - γεμισμένα συστήματα, ιδιαίτερα καλά για τα συστήματα διαρροής ύδατος.

 

Περιγραφή DSP:

Χρησιμοποιημένος εξαγνιστής διαχωριστών πετρελαίου νερού πετρελαίου DSP ο σειρές αποτελείται από ένα υδρόφιλο συγχωνεμένος στοιχείο και ένα υδροφοβικό στοιχείο αφυδάτωσης που διαμορφώνονται και βελτιστοποιούνται σε μια ορισμένη αναλογία. Σύμφωνα με τα διαφορετικά φυσικά το αποτελέσματα του νερού στο πετρέλαιο, το ελεύθερο νερό μειώνεται με τις μεγάλες διαμέτρους κατά διάβαση του συγχωνεμένος στοιχείου. Το στοιχείο αφυδάτωσης θα χωρίσει έπειτα τις πτώσεις νερού, οι οποίες θα εκκενωθούν αυτόματα μετά από να βυθίσουν στον κάτοχο νερού. Το έλαιο και το νερό θα χωριστούν έτσι. Συνδυάζοντας τον αυτόματο διαχωρισμό γαλακτώματος, την υψηλής απόδοσης αφυδάτωση και το ακριβές φιλτράρισμα, το φίλτρο μπορεί αποτελεσματικά να φιλτραρίσει έξω το νερό και τις ακαθαρσίες στο πετρέλαιο. Το προϊόν είναι κατάλληλο για τη σε απευθείας σύνδεση αυτόματη λειτουργία του διάφορου ελαφριού συστήματος πετρελαίου, των συστημάτων πετρελαίου στροβίλων και των λαδώνοντας συστημάτων. Έχει τα προφανή αποτελέσματα στη σε απευθείας σύνδεση λειτουργία των συνόλων διαρροής.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

◆ Γρήγορα αφαιρώντας το ελεύθερο & γαλακτωματοποιημένο νερό μεγάλης ποσότητας από την προσιτότητα περιεκτικότητας σε έλαιο και νερού 100 PPM.

◆ Το συγχωνευμένο πετρέλαιο παίρνει τη λιγότερη περιορισμένη πορεία στην έξοδο και τις ανόδους ή επιπλέει μέσω των μέσων στην κορυφή της μαζικής υγρής επιφάνειας.

◆ Οι συνθήκες εργασίας όλων των μερών επιδεικνύονται σαφώς, έλεγχος, ανησυχία, ο έλεγχος δράσης και η στάση ασφάλειας επιτρέπουν στη μηχανή διήθησης πετρελαίου για να τρέξουν on-line.

◆ Η πολυστρωματική διήθηση μπορεί να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες μέσω του χονδροειδούς φίλτρου, που προστατεύει το φίλτρο, και το λεπτό ταξινομητή.

◆ Υιοθετήστε τον ειδικό διαχωριστή νερού πετρελαίου που δεν απαιτεί καμία θέρμανση προσφέροντας περισσότερες από 20 φορές να απομακρύνει το νερό την αποδοτικότητα πέρα από άλλους τύπους εξαγνιστών.
◆ Δεδομένου ότι καμία θέρμανση δεν απαιτείται, οι πρόσθετες ουσίες στο πετρέλαιο αποτρέπονται καλά από την υποβάθμιση ή την επιδείνωση.
◆ Εύκολος--λειτουργεί, το νερό μπορεί να απαλλαχθεί on-line αυτόματα χωρίς την παρουσία χειριστών καθήκοντος. Ολόκληρος ο εξοπλισμός που σχεδιάζεται χωριστά με τη συμπαθητική εμφάνιση, το χαμηλής ισχύος και χαμηλότερο κόστος για τη λειτουργία.

◆ Οι ενδιάμεσες συσκευές λάδι-νερού και η αυτόματη αποστραγγιζόμενη βαλβίδα θα μπορούσαν να προσφέρουν το ακριβώς αποσυνδεμένο νερό σταθμών ύδατος και αγωγών αυτόματο όταν συσσώρευσε την αντάξια ικανότητα.
◆ Χαμηλό κόστος λειτουργίας, 20%-40% χαμηλότερα από τον κενό εξαγνιστή, φυγοκεντρικοί εξαγνιστής και Τύπος φίλτρων

◆ Έλεγχος ηλεκτρικών συστημάτων με το PLC (οθόνη αφής) που θα μπορούσε να παρουσιάσει τις συνθήκες εργασίας και λειτουργία όλων των μερών σαφώς. Μπορεί επίσης να ελέγξει τους εξοπλισμούς, αυτόματος έλεγχος και να προστατεύσει την παύση της μηχανής. Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει της λειτουργίας εξοπλισμού on-line χωρίς άνθρωπο.
◆ Η υιοθέτηση της ειδικής αντλίας πετρελαίου έκανε στη Γερμανία που έχει τον καλό αεροστεγή, χαμηλού θορύβου και μακράς διαρκείας χρόνο.

 

Τεχνική προδιαγραφή

Πρότυπο DSP20
Ικανότητα (λ/λ) 20
Πίεση εργασίας ≤ 0,4 MPA
Ακρίβεια φιλτραρίσματος ≤1 μικρό
Περιεκτικότητα σε νερό ≤100 PPM
Επίπεδο καθαριότητας NAS 6 βαθμός
Συνεχής εργασία ≥200 ωρ.
Κανένα τρέξιμο αποτυχίας ≥5000 ωρ.
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 380V, 50HZ, 3PH (ή προσαρμοσμένος)
Θόρυβος εργασίας 65 DB
Συνολική δύναμη (KW) 1
Κολπίσκος/έξοδος (χιλ.) 32
Βάρος (κλ) 350

Διάσταση

(χιλ.)

Λ 1300
W 800
Χ 1500

 

Pre-Sales υπηρεσία:

◆ Υποστήριξη έρευνας και διαβούλευσης.

◆ Εξεταστική υποστήριξη δειγμάτων.

◆ Δείτε το εργοστάσιό μας.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

◆ Εκπαιδευτικός πώς να εγκαταστήσει τη μηχανή, που εκπαιδεύει πώς να χρησιμοποιήσει τη μηχανή.

◆ Μηχανικοί διαθέσιμοι στα μηχανήματα υπηρεσιών στο εξωτερικό.

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: +8613271950045

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
No.94, βόρειος δρόμος της πόλης κολλεγίου, περιοχή Shapingpa, Chongqing, Κίνα
Τηλ.::86-23-81691741
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας μηχανή εξαγνιστών πετρελαίου μετασχηματιστών προμηθευτής. © 2018 - 2023 oilpurifiermachine.com. All Rights Reserved.