Τηλ.::
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Η ευθύνη είναι εξασφάλιση ποιότητας, η ποιότητα είναι η ζωή του εμπορικού σήματος.

Αρχική Σελίδα Προϊόνταεξαγνιστής μαζούτ

Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης

Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης

  • Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης
  • Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης
Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Chongqing, Κίνα
Μάρκα: HLA
Πιστοποίηση: CE,ISO9001,ISO14001,BV
Αριθμό μοντέλου: DSP100
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη περίπτωση κατάλληλη για τη μεταφορά θάλασσας και την εναέρια μεταφορά
Χρόνος παράδοσης: 10 ΗΜΕΡΕΣ
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 500sets/έτος
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ποσοστό ροής: 6000L/hour Ακρίβεια φιλτραρίσματος: ≤1 μικρό
Περιεχόμενο νερού: ≤100ppm Πίεση εργασίας: ≤ 0,4 MPA
Επίπεδο καθαριότητας: ≤ NAS 6 βαθμός Μέθοδος επεξεργασίας: Καθαρός - φυσική τεχνολογία
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Σύμφωνα με την επιλογή του αγοραστή Χρώμα: Προαιρετικός
Υψηλό φως:

σύστημα διήθησης μαζούτ

,

σύστημα εξαγνιστών μαζούτ

,

εξαγνιστής μαζούτ ελέγχου PLC

Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης

 

Εφαρμογή:

Ο εξαγνιστής πετρελαίου coalescence-χωρισμού DSP σχεδιάζεται για να αφαιρέσει το ελεύθερο νερό και το διαλυμένο νερό από τα πετρέλαια λιπαντικού ελαίου ή τα καύσιμα diesel, το φίλτρο συγχώνευσης θα κάνει το ελεύθερο και διαλυμένο νερό από το μικρό μόριο στη μεγάλη πτώση, κατόπιν το φίλτρο χωρισμού αφαιρεί την πτώση νερού από τη βαρύτητα, που περιέρχεται στη δεξαμενή νερού. Αφαιρεί τα μόρια από τα στάδια των φίλτρων και της καθαριότητας μέχρι NAS το βαθμό 6. Ισχύει για το σε απευθείας σύνδεση τρέξιμο με το ελαφρύ πετρέλαιο - που γεμίζουν, έλαιο στροβίλων - που γεμίζουν και λαδώνοντας έλαιο - γεμισμένα συστήματα, ιδιαίτερα καλά για τα συστήματα διαρροής ύδατος.

 

Διήθηση εξαγνιστών πετρελαίου DSP η ακριβής μαζί με την αφυδάτωση, εφαρμόζει προηγμένο «Coalescence και η τεχνολογία χωρισμού» στην αφυδάτωση, έχει την υψηλή αποδοτικότητα και την ισχυρή ικανότητα, για να χωρίσει ειδικά το απέραντο νερό στο πετρέλαιο. Έχει τα χωρίς ταίρι πλεονεκτήματα της κενής μεθόδου και φυγοκεντρικός, μπορεί να εκραγεί όλη τη δομή γαλακτώματος λάδι-νερού στο μέσο χρησιμοποιήστε τα μέσα φίλτρων υψηλής αποδοτικότητας για το μέσο φίλτρων και έχει το μεγάλο σχέδιο τομέα διήθησης, μπορεί αποτελεσματικά να φιλτραρίσει τα imperceptible μόρια για να κάνει το πετρέλαιο να φθάσει σε μια υψηλή καθαρότητα. Το coalescence σύστημα αποτελείται από μια ομάδα coalescence στοιχείου φίλτρων και το coalescence στοιχείο φίλτρων υιοθετεί μια μοναδική μοριακή δομή πολικού. Το ελεύθερο νερό και το νερό γαλακτώματος στο πετρέλαιο διαμόρφωσαν ένα μεγάλο σταγονίδιο νερού μετά από το μέσω του στοιχείου φίλτρων και έπειτα της βύθισης για να ποτίσουν κάτω τη δεξαμενή αποθήκευσης που στηρίζεται στη βαρύτητα. Το χωρισμένο νερό που αποθηκεύεται στη δεξαμενή αποθήκευσης, όταν ανοίγει η προσιτότητα ύψους διεπαφών στην καθορισμένη αξία, τη βαλβίδα για να βάλει το νερό έξω έως ότου κάτω από στο υγρό επίπεδο έπειτα κλείστε τη βαλβίδα και σταματήστε την αποξήρανση. Η διαμόρφωση συστημάτων είναι άριστη και έχει την ισχυρή συνεχή απόδοση, κατάλληλη για τη σε απευθείας σύνδεση λειτουργία.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Ο εξαγνιστής σειράς DSP υιοθετεί τον ειδικό διαχωριστή νερού πετρελαίου που δεν απαιτεί καμία θέρμανση προσφέροντας περισσότερες από 20 φορές να αφυδατώσει την αποδοτικότητα πέρα από άλλους τύπους εξαγνιστών.

2. Δεδομένου ότι καμία θέρμανση δεν απαιτείται, οι πρόσθετες ουσίες στο πετρέλαιο αποτρέπονται καλά από την υποβάθμιση ή την επιδείνωση.

3. Εύκολος--λειτουργήστε, το νερό μπορεί να απαλλαχθεί on-line αυτόματα χωρίς χειρωνακτική λειτουργία.

4. Χαμηλό κόστος λειτουργίας, 20%-40% χαμηλότερα από τον κενό εξαγνιστή, φυγοκεντρικοί εξαγνιστής και Τύπος φίλτρων.

5. Ο εξαγνιστής σειράς DSP περιλαμβάνει στην περίπλοκη διήθηση, την αποδοτική αφυδάτωση και την κενές εξάτμιση και την αυτοματοποίηση επίσης.

6. Γρήγορα να αφαιρέσει τη μεγάλη ποσότητα ελεύθερη & γαλακτωματοποίησε το νερό από την προσιτότητα περιεκτικότητας σε έλαιο και νερού 100 PPM.
7. Το συγχωνευμένο πετρέλαιο παίρνει τη λιγότερη περιορισμένη πορεία στην έξοδο και τις ανόδους ή επιπλέει μέσω των μέσων στην κορυφή της μαζικής υγρής επιφάνειας.
8. Οι συνθήκες εργασίας όλων των μερών επιδεικνύονται σαφώς, έλεγχος, ανησυχία, ο έλεγχος δράσης και η στάση ασφάλειας επιτρέπουν στη μηχανή εξαγνιστών πετρελαίου για να τρέξουν on-line

9. Με τον τρόπο του αυτόματου ελέγχου, που χρησιμοποιεί τον ιδιαίτερα αξιόπιστο προγραμματίσημο ελεγκτή PLC και την τεχνολογία ανίχνευσης μη-ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι μπορούν αποτελεσματικά να ανιχνεύσουν ποικίλες συνθήκες εργασίας εξοπλισμού, με την αυτόματη λειτουργία, τον ευφυή έλεγχο θερμοκρασίας, την προστασία πίεσης, την αντι-λειτουργία και άλλες λειτουργίες Τέλεια self-test λειτουργία του συστήματος, της ισχυρής αντιπαρεμβατικής δυνατότητας, και της διεπαφής επικοινωνίας οργάνωσης RS232, για να διευκολύνει τη δικτύωση υπολογιστών προκειμένου να επιτευχθούν η μακρινοί συντήρηση και ο έλεγχος Προετοιμάστε επάνω τη φορητή διεπαφή τηλεχειρισμού που επιτρέπει αφύλακτο.

 

Πλεονεκτήματα:

Με την προηγμένης coalescence τεχνολογία τεχνολογίας χωρισμού και αυτόματου ελέγχου PLC, η μηχανή μπορεί γρήγορα να χωρίσει το νερό από το πετρέλαιο που περιέχει ακόμη και το μισό νερό, δημιουργεί τη γρηγορότερη ταχύτητα αφυδάτωσης σε εσωτερικό. Το ιδιαίτερα αξιόπιστο PLC που η προγραμματίσημη τεχνολογία ανίχνευσης ελεγκτών και μη-ηλεκτρικής ενέργειας κάνει τη μηχανή μπορεί να λειτουργήσει χωρίς χειρωνακτική λειτουργία.

 

Τεχνική προδιαγραφή

Πρότυπο DSP100
Ικανότητα (λ/λ) 100
Πίεση εργασίας ≤ 0,4 MPA
Ακρίβεια φιλτραρίσματος ≤1 μικρό
Περιεκτικότητα σε νερό ≤100 PPM
Επίπεδο καθαριότητας NAS 6 βαθμός
Συνεχής εργασία ≥200 ωρ.
Κανένα τρέξιμο αποτυχίας ≥5000 ωρ.
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 380V, 50HZ, 3PH (ή προσαρμοσμένος)
Θόρυβος εργασίας 65 DB
Συνολική δύναμη (KW) 2.5
Κολπίσκος/έξοδος (χιλ.) 44
Βάρος (κλ) 520

Διάσταση

(χιλ.)

Λ 1600
W 1000
Χ 1650

 

Καθαρός φυσικός εξαγνιστών μαζούτ αυτόματου ελέγχου PLC χωρίς σύστημα θέρμανσης 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Kevin

Τηλ.:: +8613271950045

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
Chongqing HLA Mechanical Equipment Co., Ltd.
No.94, βόρειος δρόμος της πόλης κολλεγίου, περιοχή Shapingpa, Chongqing, Κίνα
Τηλ.::86-23-81691741
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας μηχανή εξαγνιστών πετρελαίου μετασχηματιστών προμηθευτής. © 2018 - 2023 oilpurifiermachine.com. All Rights Reserved.